Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Имаме ограничения от страна на Европейската комисия за моловете

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Имаме ограничения от страна на Европейската комисия за моловете
Коментари Харесай

Социалният министър: През април пенсионерите на прага на бедността ще получат по 120 лева за храна

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Имаме ограничавания от страна на Европейската комисия за моловете и огромните супермаркети като огромни данъкоплатци. Те не влизат в други ограничения с изключение на мярката 60/40. При тях не може да се приложи мярката за затворени бизнеси, тъй че салдото е доста мъчно да се направи. " Така се аргументира за дейностите на държавното управление общественият министър Деница Сачева в студиото на " Лице в лице " по БТВ. 

" Отнасяме се с огромно схващане, мъчно ми е да виждам обществто да се разделя, не желая да виждам ресторантьори против лекари, лекари против расторантьори. Кризата рано или късно ще свърши и ние още веднъж би трябвало да живеем дружно. 10,6 млн са изплатени по мярката " Запази ме " за 39 хиляди служащи. 

Премиерът се ангажира с това, че пенсионерите ще разчитат на нашата поддръжка, до момента в който има пандемична конюнктура, тъй че най-вероятно и през април те ще могат да получат по 50 лв.. Тогава на 392 хил пенсионери ще бъдат отпуснати 120 лв., при положение, че имат пенсии от 300 до 369 лв.. Тези пари са за хранителни артикули. ", добави Сачева. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР